Близько 30 тисяч жителів Кіровоградщини отримали імунізацію від коронавірусу

Червень 02, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

28 859 жителів Кіровоградщини отримали імунізацію від коронавірусу препаратами CoronaVac, Pfizer-BioNTech, Covishield та Oxford/AstraZeneca станом на сьогодні, 2 червня.

Про це повідомила керівниця відділу охорони материнства, дитинства та імунопрофілактики департаменту охорони здоров’я ОДА Антоніна Кодрул.

«Станом на сьогодні вакциною CoronaVac імунізували 3041 особу, з них 920 отримали другу дозу вакцини. Йдеться про маломобільні групи населення та осіб, які за ними доглядають, працівники МВС та осіб, які задіяні до проведення ЗНО. Вакцину Pfizer-BioNTech отримали 4626 осіб, з них 2240 отримали другу дозу препарату – це працівники соцзакладів, мешканці інтернатів, будинків для людей похилого віку, працівники підрозділів управління ДСНС та медики», - розповіла посадовиця.

Вона додала, що вакциною Oxford/AstraZeneca імунізували найбільше населення області – 9100 осіб. Нині вакцина використана повністю. Крім цього, у квітні завершилася вакцинація препаратом Covishield - імунізацію отримали 12092 осіб. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool