Авіакатастрофа в Донецьку (фото)

Лютий 14, 2013 | Катастрофи | Переглядів: 8521 | Коментарі: 0

О 18:09 13 лютого у міжнародному аеропорту «Донецьк», під час посадки, пасажирський літак АН-24 (авіакомпанія ТОВ «Південні авіалінії»), що здійснював рейс Одеса-Донецьк, за попередніми даними, втратив керування та впав між злітними смугами і розколовся навпіл. На борту літака знаходилось 52 людини, у тому числі 8 членів екіпажу.

Внаслідок події загинуло 5 осіб, під час проведення рятувальної операції евакуйовано 45 осіб, з яких 8 осіб з травмами госпіталізовано.

До аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт було залучено 82 од. техніки та 438 чоловік, у тому числі від Державної служби України з надзвичайних ситуацій – 21 од. техніки та 115 чол.

На місці події для з’ясування обставин інциденту працює комісія Кабінету Міністрів України, яку очолив Віце-прем’єр-міністр О. Вілкул.

Авіакатастрофа в Донецьку (фото)

за матеріалами: Державної служби з надзвичайних ситуацій


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool