Віра та Водохресна вода

Січень 21, 2021 | Аномальні новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Вода в день Хрещення освячується благодаттю самого Господа Бога, а для прояву її цілющих властивостей необхідна перш за все щира віра людини.

Водохресну воду варто набирати 18 і 19 січня, так як саме в ці дні вона володіє особливою силою. Той, хто не встиг набрати в ці дні, може набрати в церкві і в наступні дні, вже освячену воду.

Освячену воду не варто сприймати як якусь пігулку, від якої неодмінно станеться диво. Однак якщо вживати цю воду з вірою і молитвою до Бога, то тоді, по волі Божій, можливо отримати полегшення недуги або навіть повне зцілення. У це вірять багато людей, але одним цілюща вода допомагає, а інші хоч в ополонку на Водохреще занурюються, їм це не допомагає. Тому що, як говориться в Біблії: «Так воздасться кожному по ділах його».

Перш за все, очищення людини від його пристрастей і гріхів - це довгий шлях особистого, усвідомленого покаяння.

Водохресне купання не є обов'язковим і вже тим більше не очищає від гріхів автоматично. Якщо все ж людина хоче скупатися в хрещенській ополонці, то найкраще зануритися три рази з головою, вимовляючи при цьому: «В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа». Однак це не є строго встановленим церковним обрядом.

Водохресна вода має цілющі властивості і довго зберігається.

Якщо ви не ходите до церкви, то можна самому набрати воду напередодні опівночі в ніч з 18 на 19 січня. Візьміть ємність і наповніть її водою. Рівно опівночі вода за народним повір'ям стає цілющою і буде довгий час вам допомагати від недуг, страхів, стресів, якщо пити її або вмиватися нею.

Якщо у цьому році ви не встигли це все зробити, ця інформація може стати Вам в нагоді на майбутнє.

переглянути відео


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool