Сьогодні парад п'яти планет

Березень 28, 2023 | Аномальні новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

Сьогодні після заходу сонця можна побачити в небі парад п'яти планет Сонячної системи.

Марс, Венера, Юпітер, Уран і Меркурій вишикуються на нічному небі.

Коли відбувається це астрономічне явище, то ці планети посилюють свій вплив на життя людей на Землі. В цей період зазвичай відбуваються знакові події в історії людства.

Тим, хто хоче побачити всі п'ять планет, потрібно вибрати правильний час.

Планети почнуть з'являтися у небі невдовзі після заходу сонця. Спочатку низько над горизонтом з'являться Меркурій та Юпітер.

Потім з'явиться Венера - найяскравіший, схожий на зірку, об'єкт на небі, що буде знаходитися над Юпітером. У бінокль можна також роздивитися Уран, який буде знаходитися трохи вище і лівіше за Венеру.

Марс можна буде роздивитися над місяцем Він виглядатиме як яскраво-червона точка.

Ви можете скористатися сильною енергетикою параду планет. Просіть допомоги у параду планет - для цього потрібно вийти, подивитися на планети і попросити їх про допомогу в якомусь питанні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool