Женщины Кировограда против войны (фото)

Березень 15, 2014 | Стрічка | Переглядів: 2444 | Коментарі: 0

С такими плакатами стояли митингующие на центральной площади города.

Сегодня, 15 марта, в 15.00 на площади Героев Майдана по инициативе представителей Кировоградской областной общественной организации «Общество украинских офицеров» состоялся митинг кировоградцев.
Они обсудили ситуацию в АР Крым и на восточных границах нашего государства.
На митинге выступало много желающих, среди которых был секретарь Кировоградского горсовета Иван Марковский. В частности, он сказал:
«Шановні друзі! Давайте заспокоїмося в тому, що війни не має та ми абсолютно переконанні в тому, що її не буде. Верховна Рада буде робити все для того щоб її не було. Сьогодні дуже важко нашим воєнним. Ми чітко розуміємо та і ми цього не хочемо, щоб хтось грав на нервах. Я скажу Вам, що військові там тримаються. Що стосується Кіровограда то всі знаєте, що в Криму є наш військовий корабель «Кіровоград» та нас з ним постійний зв'язок. Міська ради та обласна адміністрація готова перерахувати потрібну суму грошей на потреби моряків. Головна причина сказу Путіна те, що він боїться політичного положення в Україні».

Кировоград: вече на площади Героев Майдана (фото)
 

С такими плакатами сегодня на площадь Героям Майдана пришли кировоградки.

С такими плакатами сегодня на площадь Героям Майдана пришли кировоградки.

С такими плакатами сегодня на площадь Героям Майдана пришли кировоградки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool