Заборгованість населення Кіровоградщини з оплати житлово-комунальних послуг зменшилася

Червень 01, 2013 | Стрічка | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

У квітні 2013р. населенню області нараховано за житлово-комунальні послуги 34,2 млн.грн., що на 21,8% більше порівняно з квітнем 2012р.

Рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг, включаючи погашення боргів попередніх періодів, за квітень 2013р. в 17 районах області та 4 містах обласного значення вищий за 100%. Найвищий рівень оплати відзначався у Знам’янському, Компаніївському, Світловодському та Олександрівському районах.
Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг зменшилася з початку року на 5,9% і на 1 травня 2013р. становила 131 млн.грн., середній термін заборгованості населення за всі послуги у квітні склав 2,2 місяця. З початку року заборгованість знизилася в 11 районах області та в 2 містах обласного значення, найбільше – у Бобринецькому, Новомиргородському та Петрівському районах. Населенням Компанїївського, Новоархангельського, Онуфріївського та Світловодського районів стовідсотково оплачено нарахування поточного періоду, частково погашено борг попередніх періодів та попередньо сплачено за житлово-комунальні послуги.
Заборгованість населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 66,4 млн.грн., з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 32 млн.грн., централізоване водопостачання та водовідведення – 16 млн.грн., газопостачання – 15,9 млн.грн., вивезення побутових відходів – 0,7 млн.грн.
У квітні 2013р. населенням області сплачено за спожиту електроенергію 22,4 млн.грн., що на 15,9% більше порівняно з відповідним місяцем 2012р.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool