В Кіровограді міліціонери затримали серійних грабіжників

Листопад 05, 2015 | Стрічка | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Раніше судимі чоловіки, 30 та 32 років, відбирали у жителів обласного центру їх особисте майно: телефони, гаманці, документи. За вчинене особам загрожує до шести років ув’язнення.

- До міського відділу міліції надійшло ряд повідомлень від кіровоградців про пограбування, - розповів начальник підрозділу Ігор Пайлик. – Менш ніж за місяць жертвами нападників стали щонайменше 5 громадян. Тому розкриття даного правопорушення стало одним із першочергових завдань для правоохоронців.
За прикметами, які вказали потерпілі, працівники сектору карного розшуку міськвідділу відразу ж почали пошуки осіб, які могли бути причетними до скоєння пограбувань на території обласного центру. У результаті проведення оперативної роботи розшуковцям вдалося встановити місцезнаходження грабіжників.
Чужі речі зловмисники продавали, отримані кошти витрачали на власні потреби.
Кіровоградців затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших аналогічних кримінальних правопорушень.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool