У Кропивницькому містянам перевіряють нерви на міцність (ВІДЕО)

Травень 13, 2019 | Стрічка | Переглядів: 3509 | Коментарі: 0

Сьогодні деякі мешканці міста Кропивницький у мікрорайоні «Шкільний» проснулися під гуркіт газонокосарки, повідомляє FOTOINFORM.NET

Якщо у вас залізні нерви, то вам байдуже, що під вашими вікнами щось гуде, дзижчіть, реве. Але коли це відбувається часами, то ніяких нервів не вистачить слухати цю «симфонію».

Мабуть, у працівників ЖЕО-2 газонокосарки ще радянських часів, бо кожного року починається випробування мешканців на міцність. Невже немає більш сучасного обладнання, яке буде працювати значно тихіше. Що територію приводять до ладу, це добре, але слухати часами гуркіт газонокосарки теж неможливо.

ФОТОИНФОРМ пропонує переглянути відео та послухати, як реве обладнання. Але треба врахувати, що до косарки доволі далеко, а звук все ж гучний.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool