ТОП-5 кондиционеров этого года

Березень 07, 2020 | Стрічка | Переглядів: 1368 | Коментарі: 0

ТОП-5 кондиционеров этого года. Какой кондиционер установить в доме ?

Вибираючи кондиціонер для себе в будинок, а не на продаж або установку клієнтам, необхідно орієнтуватися на необхідну потужність, надійність моделі і репутацію компанії. Важливим фактом у виборі може стати фактором то, як легко знайти запчастини на кондиціонери https://fix-hub.com.ua/catalog/kompressory-dlya-konditsionerov/. Тому вибираємо відомі марки і моделі.

ТОП-5 кондиционеров этого года. Какой кондиционер установить в доме ?

Roda RS-A09F

На першому місці опинилася популярна в Росії модель німецького бренду Roda RS-A09F. Незважаючи на виробництво в Китаї вона зарекомендувала себе як надійна. При потужності в 2 650 Вт він здатний охолодити або нагріти приміщення до 27 кв. м. Максимальне споживання енергії - 825 Вт. Головна перевага - надійний компресор від Toshiba. Але деякі покупці скаржилися на занадто гучний зовнішній блок.

Electrolux EACS-09HFE

Друге місце дісталося Electrolux EACS-09HFE це стильний і не найдешевша модель кондиціонера. Її потужність становить 2 780 Вт. Розрахований на приміщення до 30 кв. м. З переваг можна виділити можливість фільтрації повітря. Здатний працювати на обігрів при температурі не нижче -7 градусів за Цельсієм (офіційна характеристика). На ділі він працює і при більш сильних морозах.

Hisense AS-09HR4SYDDH3

Трійку лідерів замикає Hisense AS-09HR4SYDDH3. Це надійна спліт-система. Випускається вже довгий час. Тому знайти запчастини на кондиціонер не складе проблем. З потужністю до 2500 Вт здатний охолоджувати приміщення до 30 кв.м. Також має вбудований фільтр, очищення повітря від зайвих органічних сполук і фільтр для очищення запаху повітря. Правда фільтри доведеться докуповувати окремо

Zanussi ZACM-09 MP-III

Четверте місце залишається за підлогової моделлю, яка потребує установки зовнішнього блоку Zanussi ZACM-09 MP-III. Модель здатна охолоджувати кімнату до 28 кв. м. З переваг можна відзначити простоту в установці (досить купити і поставити в кімнаті). Важливим фактором стане і простота обслуговування при ремонті. Але є і суттєві мінуси. У ньому відсутня режим обігріву.

Panasonic CS-YW9MKD

Замикає наш сьогоднішній рейтинг ще одна перевірена часом модель Panasonic CS-YW9MKD. Вона не володіє особливими характеристиками. Має потужність в 2600 Вт і розрахована на кімнату в 22 кв.м. Тим не менш, вона давно присутній на ринку, тому ремонт, обслуговування і пошук запчастин не складе труднощів. Також має вугільний фільтр для очищення повітря.

Всі ці моделі відмінно підійдуть для однокімнатної квартири, або для охолодження невеликої кімнати або офісу. Обслуговування в Росії не утруднене, а відгуки тільки хороші. Для монтажу кондиціонера необхідно викликати майстрів. Правильна установка - це запорука нормальної і тривалої праці спліт-системи. Крім того, система охолодження потребує заправці холодоагентом (газом) після установки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool