Поздравления от коллег-журналистов

Листопад 29, 2010 | Стрічка | Переглядів: 1993 | Коментарі: 0

Популярные печатные издания Кировоградщины  поздравили своих коллег, сообщает интернет-издание «FotoInform».

Редакция еженедельника «Ведомости-плюс» от всей души поздравляет  коллег фотоинформационного интернет-издания "FOTOINFORM"  с двухлетней годовщиной!

 Желаем "FOTOINFORM", а также его создателю, идейному вдохновителю и  замечательному фотокорреспонденту Игорю Филипенко дальнейших профессиональных успехов и широчайших творческих возможностей. Внимательной и заинтересованной аудитории, мужества и стойкости в осуществлении задач четвертой власти.

Уверены, что вы и  дальше будете писать острые статьи, делать интересные, сенсационные репортажи, критиковать чиновников, соблюдая основные журналистские  критерии  объективности и профессионализма. 

  Мы сердечно благодарим вас за хорошую совместную работу, надеемся на тесное сотрудничество в дальнейшем и увеличение количества  успешных проектов в ближайшие годы!

По поручению редакции еженедельника «Ведомости-плюс»
 главный редактор Елена Савранова

 

Газета «Кіровоградська правда» сердечно вітає свого партнера та друга медіа-ресурс «Fotoinform» із Днем народження!

Газета «Кіровоградська правда» сердечно вітає свого партнера та друга медіа-ресурс «Fotoinform» із Днем народження! Від імені усього колективу щиро зичимо, перш за все, процвітання, росту читацької аудиторії, максимум цікавих і добрих новин, а головному редакторові – Ігореві Філіпенку – натхнення, задоволення від роботи та якомога більше унікальних світлин.

Сьогодні «Fotoinform» зайняв вагому нішу з-поміж інформаційно-розважальних сайтів Кіровоградщини. За два роки діяльності зроблено чимало: кожен користувач має змогу читати свіжі новини, а також оцінювати події, що відбуваються на теренах регіону й країни, завдяки оперативним фотознімкам.

Бажаємо усім, хто докладає зусиль до роботи «Fotoinform», не зупинятися на досягнутому і вже у найближчому майбутньому реалізувати максимум задуманого.

Нехай усі дороги Інтернет-мережі ведуть до «Fotoinform»!

З удячністю за співпрацю,
головний редактор «КП»
Олена Данилишин

 

Шановні колеги – співробітники інтернет-видання «FotoInform»! Вітаємо Вас із днем народження вашого сайту!

За два роки, що існує «FotoInform», він став одним із провідних Інтернет-ресурсів кіровоградського новинного інтернет-простору завдяки широкому спектру подій, що ви висвітлюєте, оперативності, об’єктивності, неупередженості і сбалансованості подачі інформації, а головне – вашому високому професіоналізму, відданості улюбленій справі. Бажаємо вам успіхів, творчого натхнення, щастя та добробуту!

За дорученням від колективу щотижневика «Вечірня газета»
головний редактор  Олена Кобець


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool