На Кіровоградщині тривають перевірки виборчих дільниць

Березень 08, 2019 | Стрічка | Переглядів: 2155 | Коментарі: 0

Інспектори підпорядкованих Управлінню підрозділів продовжують перевіряти об’єкти, де будуть розміщені виборчі дільниці, головну увагу акцентуючи на таких ключових моментах: стан евакуаційних шляхів та їх відповідність вимогам правил пожежної безпеки; наявність первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) у нормативній кількості та дані про проведення їх своєчасного технічного обслуговування; стан електромережі та електрообладнання у будівлі та дані про проведення замірів опору ізоляції; стан систем та приладів опалення, особливо пічного (за наявності на об’єкті).

Також разом із перевірками відбуваються тактичні навчання місцевих пожежно-рятувальних підрозділів із відпрацюванням карток пожежогасіння цих об’єктів.

На Кіровоградщині тривають перевірки виборчих дільниць

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool