На Кіровоградщині створено резерв піноутворювача (фото, відео)

Серпень 26, 2015 | Стрічка | Переглядів: 1661 | Коментарі: 0

Для належного виконання завдань за призначенням пожежно-рятувальні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій повинні бути оснащені необхідною технікою і обладнанням, а також забезпечені необхідними витратними та вогнегасячами речовинами.

Основною вогнегасячою речовиною для гасіння пожеж є вода. Поряд з тим для гасіння нафтопродуктів, а також деяких твердих горючих речовин необхідно застосування повітряно-механічної піни.
Для отримання піни застосовуються спеціальні піноутворювачі.
Масштабна пожежа, яка виникла у червні на нафтобазі БРСМ у Васильківському районі Київської області зумовила нагальну необхідність у забезпеченні пожежно-рятувальних підрозділів піноутворювачем.
На даний час, для забезпечення готовності підрозділів області до реагування на надзвичайні ситуації Управлінням ДСНС здійснено закупівлю 2 тонн піноутворювача.


Піноутворювач передано до районних підрозділів Управління на території обслуговування яких розташовані нафтобази. Зокрема до підрозділів м. Кіровограда передано 1 тонну, м. Олександрії – 600 кг та м. Знам’янки – 400 кг піноутворювача.
Піноутворювач буде складати оперативний резерв даних підрозділів та використовуватись лише у випадках крайньої потреби.
В подальшому Управлінням буде продовжуватись робота щодо забезпечення підпорядкованих підрозділів піноутворювачем, а також іншим необхідним пожежно-рятувальним обладнанням та матеріалами.

Прес-служба У ДСНС в області



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool