На Кіровоградщині рятувальники МНС провели фестиваль авторської пісні

Грудень 22, 2008 | Стрічка | Переглядів: 3689 | Коментарі: 0

Днями у приміщенні Кіровоградського драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького відбувся обласний фестиваль авторської пісні, присвячений пожежно-рятувальній службі.

Ініціаторами проведення заходу стали працівники головного управління МНС в області за підтримки управлінь у справах сім’ї молоді та спорту, культури і туризму облдержадміністрації, керівництва обласного драмтеатру. Фестиваль стартував декілька років назад. Спочатку він проходив у районних центрах області. Згодом до облуправління МНС почали надходити тексти та музика до них про роботу пожежно-рятувальної служби, а тому і виникла ідея зібрати всі таланти Кіровоградщини, які б змогли викласти слова й музику на лише на папері, але й озвучити їх на сцені. Та навіть самі організатори не сподівалися на таку активність зі сторони як учасників, так і глядачів. Основною аудиторією у залі були старшокласники і, приємно відмітити, що пісні на таку серйозну тематику не залишили їх байдужими: із замиранням у серці вони слухали пісні про людей героїчної професії, про тих, хто кожного дня, ризикуючи своїм життям, рятує інших, про тих, хто не один раз дивився небезпеці у вічі.  Найкращих та найталановитіших учасників конкурсу визначало компетентне журі, головою якого була народна артистка України Антоніна Червінська. Отож, у номінації «Кращий композитор» переміг викладач вищого навчального закладу Олександрійського педагогічного коледжу Руслан Самофал, «Кращий автор тексту» - старший інспектор по охороні ВАТ «Гідросила» підполковник служби цивільного захисту Андрій Фоменко, а звання «Кращий виконавець» виборов хор Кіровоградського музичного училища «Зоринка». На згадку про фестиваль учасники отримали не лише грамоти, а й цінні подарунки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool