МНС: Оперативні зведення

Квітень 02, 2012 | Стрічка | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 30 березня по 2 квітня 2012 року. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

30 березня в Кіровограді по вул. В. Василевської місцевими рятувальниками ліквідовано пожежу 5 м2 домашніх речей в надвірній споруді, яка належить 73-річному пенсіонеру, який отримав незначні опіки ніг та відмовився від госпіталізації. Причина – коротке замикання електромережі.
В с. Марто-Іванівка м. Олександрії виникла пожежа 2 м2 дерев’яної обрешітки даху житлового будинку. Причина пожежі встановлюється. Завдяки оперативним діям рятувальників врятовано від пожежі житловий будинок.
31 березня у с. Червоне Озеро Долинського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 12 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
В Кіровограді по просп. Перемоги рятувальниками надано допомогу 65-річному місцевому жителю по відкриванню дверей квартири.
1 квітня в Кіровограді по вул. Українській місцевими рятувальниками ліквідовано пожежу 1 м2 домашніх речей та 10 м2 покрівлі господарчої споруди в приватному домоволодінні, що належить 58-річній пенсіонерці. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господарки під час приготування їжі.
В с. Павлівка Світловодського району виникла пожежа покрівлі господарчої споруди в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється. Оперативними діями місцевого підрозділу врятовано господарчу споруду.
В Кіровограді по вул. 2-й Залізничній виявлено вибухонебезпечні предмети часів Великої Вітчизняної війни, а саме: 50 мм артснаряд - 1 од; 7,62 мм набої – 45 од.; 7,92 мм набої – 105 од. Цього ж дня піротехніками УМНС в області виявлені боєприпаси знешкоджено.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool