Майже 1,3 мільярди гривень податкових платежів отримали місцеві бюджети Кіровоградщини

Вересень 18, 2015 | Стрічка | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

За вісім місяців 2015 року до місцевих бюджетів регіону платники податків перерахували 1 мільярд 261 мільйон гривень податків і зборів, що в порівнянні з минулим роком на 110,4 мільйони гривень, або на 10% більше - відмічають у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області.

Зокрема, у серпні поточного року до місцевої казни надійшло 225,2 млн. грн., в порівнянні з серпнем минулого року надходження збільшились на 33,8 млн. грн.

Найбільшу питому вагу в доходах місцевих бюджетів області займає податок на доходи фізичних осіб - 53,4%, якого протягом січня - серпня поточного року зібрано 673,4 млн. грн.

Також, вагоме місце у переліку бюджетоутворюючих податків і зборів для місцевих бюджетів займає плата за землю, - платниками земельного податку та орендної плати за землю перераховано 237,1 млн. грн. Внесок „спрощенців" до місцевих скарбниць - 151 млн. грн. єдиного податку.

Від акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів надійшло 90,8 млн. грн.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool