Ковалівський парк чекає кіровоградців

Вересень 24, 2011 | Стрічка | Переглядів: 1681 | Коментарі: 0

24 вересня о 13.00 парк культури та відпочинку «Ковалівський» радо прийматиме кіровоградців та гостей, які завітають сюди на заходи до Дня міста.

Центральний вхід до парку прикрашатимуть квіткові герб та прапор Кіровограда, а центральна алея порадує шанувальників квітів. Тут відкриється велика виставка квіткових композицій, багатих дарів осені та продукції народних промислів.
На центральній площі парку працюватиме «Містечко майстрів». Вишиванки, гончарні вироби, ковану та скляну продукцію демонструватимуть кіровоградські умільці.
Біля літнього театру можна буде попробувати свої сили у спортивних змааганнях з шахів, настільного тенісу та подивитись показові виступи спортсменів, а на відреставрованому майданчику театру покажуть бойову майстрність війська спецназу, гратимуть марші і вальси кращі духові оркестри Кіровограда. Пізніше їх змінять циркові артисти зі своїми захоплюючими програмами.
Далі, за дитячим майданчиком презентуватимуть себе члени міжнародного молодіжного християнського туристично – краєзнавчого руху «Рейнджери».
І яке ж свято без смачного частування! Вздовж парку по вулиці Орджонікідзе готуватимуть різноманітну смакоту представники національно – культурних товариств Кіровограда. Чиє пригощання буде смачнішим, оцінять кіровоградці.

джерело: сайт Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool