Кіровоградськими митниками виявлено порушень на понад 45 мільйонів гривень

Квітень 14, 2015 | Стрічка | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

- Митницею в січні-березні 2015 направлено 26 повідомлень про кримінальні правопорушення за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 358, порушено 56 справ про порушення митних правил на суму 45 338 684 грн., (у 2014 році – порушено 49 справ про порушення митних правил на суму 42 774 932 грн.).

Найбільш характерними видами порушень митного законодавства виявленими митницею були:
- зберігання, перевезення чи придбання товарів, транспортних засобів комерційного призначення, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю. За даними фактами порушено 15 справ про ПМП за ст. 484 МК України на суму 749 486 грн.;
- переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, а саме подання митному органу, як підставу для митного оформлення підроблених документів, чи документів, одержаних незаконним шляхом, або таких, що містять неправдиві відомості щодо товарів. За даними фактами митницею порушено 24 справи про ПМП за ч.1 ст. 483 МК України на суму 44 581 269 грн.
В звітному періоді, на підставі аналізу оформлених в митному відношення товарів, оперативним управлінням БК та МП митниці підготовлено 9 запитів до митних органів іноземних держав, з яких 8 запитів направлено до Головного оперативного управління Міністерства доходів і зборів, 1 запит направлено безпосередньо до митних органів країн СНД.
За результатами опрацювання отриманих відповідей порушено 22 справи про порушення митних правил на загальну суму 42 177 806 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool