Кіровоградщина: серед пріоритетних у 2017 році- проект "Здоров'я наших дітей"

Грудень 22, 2016 | Стрічка | Переглядів: 1382 | Коментарі: 0

Під час своєї підсумкової прес-конференції голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зробив окремий наголос на пріоритетних завданнях влади у наступному році. Головне - реалізація ініційованого ним обласного проекту "Здоров'я наших дітей".

Ми ставимо собі за мету завершення реконструкції нашого дитячого медичного містечка – обласної дитячої лікарні - наприкінці весни або на початку літа, - підкреслив Сергій Кузьменко. - Після цього активні ремонтні роботи буде розпочато в дитячих відділеннях районних і міських лікарень.

Особлива увага буде також зосереджена й на якості харчування дітей.
- Ми будемо проводити моніторинг того, як закуповуються харчі, як вони готуються і що потрапляє на дитячий стіл, починаючи від садка і закінчуючи спеціалізованими навчальними закладами, за які відповідає держава, - наголосив голова ОДА.
За словами Сергія Кузьменка, у 2017 році важливий акцент робитиметься на створенні умов для фізичного розвитку підростаючого покоління.
- Будемо розвивати спортивну базу в навчальних закладах, ремонтувати та будувати сучасні зали і майданчики, - зауважив керівник області.
Він висловив впевненість, що сукупність таких складових, як якісне харчування, здоровий спосіб життя і якісна медична послуга – є запорукою успішної реалізації обласного проекту. Інструментом для реалізації цих трьох завдань має стати "Моніторинговий центр".
До пріоритетних завдань влади у новому році Сергій Кузьменко відніс удосконалення дорожньої інфраструктури регіону.
- Цей напрямок визначено серед головних на державному рівні, - підкреслив голова ОДА. – У проекті держбюджету на 2017 рік мова йшла про те, що ми матимемо можливість отримати вдвічі більше коштів на будівництво доріг. Зважаючи на наші потреби, область готова освоїти близько 1,3 млрд. гривень.
За його словами, у 2017 році існує гостра необхідність проведення ремонту проблемних ділянок доріг за напрямками Кіровоград-Умань, Знам’янка-Луганське-Зварине, криворізький та миколаївський напрямки.
Очільник області висловив переконання, що у наступному році нарешті буде завершено будівництво Знам'янської об’їзної дороги та дороги до Новомиргорода за рахунок кредитних коштів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool