Через складні погодні умови у Кіровограді була скликана комісія техногенно-екологічної безпеки

Січень 07, 2016 | Стрічка | Переглядів: 1753 | Коментарі: 0

В умовах сильного погіршення погоди комунальні служби Кіровограда забезпечують можливість сталого пересування транспорту дорогами обласного центру.

Це відзначив заступник міського голови Олександр Мосін під час засідання міської комісії техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Олександр Мосін скликав засідання надзвичайної комісії сьогодні о 18.00 зважаючи на прогноз синоптиків, які обіцяють посилення від другої години ночі снігопаду з дощем. Доповідаючи членам комісії про заходи, які вживаються для забезпечення нормального функціонування міста в умовах сильного снігопаду, начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян відзначив, що комунальники включилися в роботу зранку: о 10.30 транспортні магістралі міста були посипані сольовою сумішшю.

Черговий етап боротьби зі снігом на дорогах обласного центру розпочався о 18.00. Шістьнадцять одиниць техніки трьома бригадами вийшли на свої маршрути і завершать очистку визначених території орінтовно опівночі. А із другої гдоини ночі все повториться спочатку, щоб на шосту ранку мав можливість нормально працювати громадський транспорт. Паливом і посипковим матеріалом комунальники забезпечені повністю, запевнив начальник профільного управління.

Не відпочивали у святковий день і двірники житлово – експлуатаційних організацій. Вони розчищали під’їзди до контейнерних майданчиків, щоб була можливість вчасно вивезти сміття і звільняли від снігу проходи до під’їздів житлових будинків.
- Складна ситуація за прогнозами гідрометеоцентру протримається впродовж близько двох діб, - наголосив Олександр Мосін.

– Протистояти стихії маємо скоординованими зусиллями: до роботи повинні підключитися підприємства і організації усіх форм власності – відповідні телефонограми їм будуть надіслані відповідні телефонограми. Їхнє завдання вчасно розчистити і вивезти сніг зі своїх прилеглих території.

Контроль за виконанням таких робіт покладена на міську спецінспекцію. ЇЇ спеціалісти перевірять, наскільки якісно заклади торгівлі, громадського харчування, інші установи забезпечать благоустрій біля своїх приміщень.

Окреме звернення комісія підготувала і до власників транспорту у Кіровограді. Зважаючи на необхідіність цілодобової роботи спеціальної снігоочисної техніки на вулицях міста, водіїв просять не паркувати у нічний час свої транспортні засоби на проїжджій частині доріг.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool