На Кіровоградщині рятувальники МНС розказували про безпеку життєдіяльності вихованцям дитячого садка «Ятранчик»

Березень 23, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2127 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», малюкам в ігровій формі пояснювали як треба діяти у разі виникнення надзвичайної події та за яким номером телефонувати. Вихованці дитячого закладу із задоволенням розгадували загадки, брали участь у естафетах та іграх. Але безперечним сюрпризом для дітей та їх батьків став приїзд пожежно-рятувальної машини. Малеча залюбки роздивлялися автомобіль, його оснащення, спілкувалися з рятувальниками, і, безперечно, міряли бойовку. А побачивши, як бійці МНС вправно поводяться з пожежним рукавом, одноголосно сказали, що в майбутньому обов’язково стануть рятувальниками. І діти, і дорослі отримали багато емоцій,  цікавих вражень та знань щодо безпечної поведінки як вдома, так і на вулиці. Тож будемо сподіватися, що серед цих малюків ніколи не буде охочих погратися з сірниками.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool