На Кіровоградщині фахівці МНС перевірили лікувальні заклади

Березень 23, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1578 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», в першу чергу цікавило питання безпеки пацієнтів та наскільки обслуговуючий персонал навчений правилам пожежної безпеки, діям у разі виникнення надзвичайної події. Зокрема звертали увагу і на наявність у приміщеннях первинних засобів пожежогасіння, встановлення протипожежних  дверей та забезпечення будівель установками автоматичної пожежної сигналізації і блискавкозахисту. Нажаль, не обійшлося і без недоліків. Перевіркою встановлено, що управління охорони здоров’я організовує роботу по захисту закладів охорони здоров’я від пожеж, проте у недостатній мірі. Та поряд з цим, керівництво більшості райдержадміністрацій та міських рад забезпечили належний рівень фінансування протипожежних заходів підвідомчим їм лікарням. Та найголовніше те, що Кіровоградщина вже тривалий час живе без надзвичайних подій у лікувально-профілактичних закладах.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool