Знищили майже 3 тисячі піратських копій дисків …(фото)

Червень 03, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1832 | Коментарі: 0

Так, під час відпрацювання в кінці минулого року торгівельних точок обласного центру працівниками міліції на кількох ринках міста задокументовано 3 факти незаконної реалізації контрафактної аудіовізуальної продукції. У одному із павільйонів було виявлено та вилучено 584 диски для лазерних систем зчитування формату DVD з ознаками підробки на загальну суму 21 024 гривні. В іншому відділі продажу вилучено 1042 примірники аудіовізуальних творів формату DVD та 84 - формату CD, записаних на диски для лазерних систем зчитування, які не марковані контрольними марками, на загальну суму 38 760 гривень. Ще в одному торгівельному павільйоні правоохоронці виявили 681 одиницю конртафактної продукції  формату DVD вартістю 23 835 гривень. У 2009 році співробітниками УДСБЕЗ УМВС в області в одному із мікрорайонів Кіровограда у відділі продажу аудіовізуальної продукції місцевого приватного підприємця було виявлено та вилучено 514 дисків для лазерних систем зчитування формату DVD не марковані контрольними марками встановленого зразка на загальну суму 17 110 гривень. За усіма фактами реалізації контрафактної аудіовізуальної продукції було порушено кримінальні справи. Минулого тижня згідно рішення суду було знищено 2 905 вилучених дисків для лазерних систем зчитування на суму 100 тисяч гривень.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool