Залізничники в черговий раз застерігають правопорушників

Березень 12, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1808 | Коментарі: 0

Як повідомила  «FotoInform», прес-служба Одеської залізниці, у лютому 2009 року на Одеській залізниці працівники воєнізованої охорони розкрили 5 випадків розкрадання вантажів і матеріальних цінностей залізниці на загальну суму 1178 грн., з них 3 крадіжки матеріальних цінностей (1013 грн.) та 2 крадіжки вантажу залізниці (165 грн.). У результаті затримано 6 осіб, порушено 2 кримінальні та 3 адміністративні справи. Для ефективної боротьби зі спробами розкрадань майна залізниці та вантажів працівники Одеської залізниці вживають ряд заходів, серед яких: -    оперативно-профілактична робота щодо виявлення фактів розукомплектування, пошкодження та розкрадання рухомого складу; -    заходи профілактичного та попереджувального характеру до правопорушників, які раніше затримувалися за вчинення злочинів такого виду; -    контроль за діяльністю приймальних пунктів металобрухту; -    постійно практикуються засідки оперативних груп на найбільш криміногенних дільницях, на місце події виїжджають спеціально створені мобільні групи; -    розроблений «План спільних заходів Одеської залізниці і ЛУ УМВС для забезпечення збереженості рухомого складу», який включає питання з обміну інформацією між службами залізниці та транспортної міліції, а також заходи з виявлення зловмисників та попередження розкрадання. Залізничники в черговий раз застерігають правопорушників, що розкрадання матеріальних цінностей залізниці не тільки тягне за собою кримінальну відповідальність, але й може призвести до тяжких наслідків, оскільки пов’язане з безпекою руху поїздів.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool