З 1 по 30 квітня 2009 року в Кіровограді проводиться місячник добровільної здачі незареєстрованої зброї

Березень 17, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1879 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», проблема незаконного поширення зброї викликає велике занепокоєння як у громадян, так і у правоохоронних органів. Протягом 2008 року до органів внутрішніх справ області громадянами добровільно здано 320 одиниць вогнепальної зброї, з них 1    нарізний карабін, 49 незареєстрованих гладкоствольних рушниць, 2 одиниці холодної зброї, 269 зареєстрованих гладкоствольних рушниць, 2    одиниці саморобної зброї та 615 боєприпасів до різних видів зброї. За порушення порядку зберігання, перереєстрації вогнепальної мисливської зброї притягнуто до адмінвідповідальності - 1175 власників, у них вилучено 780 мисливських рушниць. З метою захисту громадян від злочинних посягань із застосуванням вогнепальної зброї, попередження її крадіжок і втрат, на території держави в період з 1 по 30 квітня 2009 року проводиться місячник добровільної здачі в органи внутрішніх справ незареєстрованої зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів, боєприпасів. Громадяни, які добровільно здадуть зброю звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це мисливська та газова, може бути за їх бажанням зареєстрована у їх власність в установленому порядку. Зброю можна здати в районні підрозділи ОВС за місцем проживання. Довідки за телефонами: 39-70-25, 24-74-95. ВЗГ УМВС в області

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool