Виставка однієї картини «Ідентифікація взаєморозуміння»!

Травень 19, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1352 | Коментарі: 0

Федір Федорович Лагно народився 24 лютого 1956 року в с. Нова Осота Олександрівського району. У 1983 році закінчив факультет дизайну Харківського художньо-промислового інституту (зараз Харківська академія дизайну та мистецтв). З 1983 року бере участь в багатьох республіканських та міжнародних виставках: - 1990 рік – персональна виставка живописних творів у Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І. Чижевського; - 1991 рік – лауреат Міжнародного Бієнале Львів – 91 «Відродження», отримав запрошення до Польщі; - 1993 рік – персональна виставка графіки у Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І. Чижевського; - 1994 рік – поїздка до Італії в групі п’яти українських художників, творча практика в містах Монгідоро, Болонья, Венеція; - з 1998 року – співпраця з творчою групою «Фабрика дизайну» (м. Москва), розробка концепт-проектів, креативу продукції, товарних брендів. - 2005 рік - персональна виставка «Зустріч із друзями» у Кіровоградському обласному художньому музеї. Роботи Ф. Лагно знаходяться в зібраннях Міністерства культури і туризму України, Львівської картинної галереї, Кіровоградського обласного художнього музею, а також в приватних зібраннях США, Канади, Японії, Великобританії, Італії, Росії та України. Зараз художник живе і працює в смт Олександрівці. «Культура гуманізму та її проекція через призму біблійних притч, дає поштовх для пошуку тих творчих сентенцій, які я виношу на суд глядача і в яких я намагаюсь викликати рефлексію душі, розуму і серця. Керуючись постулатом: довіряй тому, хто шукає істину, і не довіряй тому, хто її знайшов, я виходжу зі своєю творчою версією на діалог з глядачем і даю можливість йому закінчити мою думку» (Ф. Лагно). Олена Степанок – завідуюча відділом науково-просвітницької роботи

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool