Вандалізм на кладовищах

Березень 23, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1611 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform»,  невідомими особами було пошкоджено більше 50 пам’ятників, які були підготовленні для встановлення на могили киян. У ніч з п’ятниці на суботу такий самий інцидент трапився на Лісовому кладовищі столиці, там зловмисники вщент розтрощили 34 пам‘ятники. Міліцією порушено кримінальну справу. Але поки що зловмисників не знайдено. Керівництво ритуальної служби міста Києва вимагає від правоохоронців затримати злочинців та посилити охорону міських кладовищ. Всі прецеденти сталися, коли ритуальна служба міста Києва розпочала підготовку до поминальних днів. Зловмисники вочевидь мають на меті зірвати підготовку та дискредитувати дії комунального підприємства та міської влади в цілому. Швидше за все мотивом злочинців стала конкуренція з боку приватних фірм, які неодноразово обурювались низькими цінами на послуги та пільгами що надавались населенню комунальним підприємством, а також намагались здійснювати свою діяльність в порушення існуючих норм. «Ми шоковані цією подією. Сьогодні люди приходять до могил рідних і вперше бачать – вандалізм. Однак хочу запевнити киян, що інциденти не зірвуть підготовки до поминальних днів. Всі роботи ми завершимо вчасно і всі замовлення будуть виконані» - запевнив директор міської ритуальної служби Ігор Матвієнко.

заступник директора Ритуальної служби СКП Спецкомбінат ПКПО Христинко Віталій Валерійович


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool