В Кіровограді розпочнеться місячник з поліпшення благоустрою і санітарного стану міста

Березень 26, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1691 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», про це повідомив начальник спеціалізованої інспекції Віктор Іванов на прес-конференції у виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради. За інформацією Віктора Іванова виконавчий комітет Кіровоградської міської ради прийняв рішення провести місячник з поліпшення благоустрою і санітарного стану міста з 1 по 30 квітня 2009  року.  11  квітня 2009 року оголошено днем загальноміського суботника по впорядкуванні території міста. Віктор Іванов зупинився на основних проблемах благоустрою міста  та методах боротьби з ними: -    прийому склотари; -    несанкціонованої торгівлі продуктами харчування; -    несанкціонованого знищення дерев по вул. Героїв Сталінграда, Пацаєва,  просп. Комуністичному; -    створення несанкційонованих сміттєзвалищ; -    незаконного будівництва добудов та використання підвальних приміщень; -    розміщення рекламних оголошень в невстановлених місцях -    облаштування транспортних зупинок та контейнерних майданчиків.

фото Игоря ФИЛИПЕНКО.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool