В Кіровограді розпочинається полювання на курців

Червень 05, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1539 | Коментарі: 0

Головна причина – необізнаність. Тільки 15% опитаних знали про суть рішення, 32% «щось чули про 25 метрів», решта чула про рішення вперше. Ніхто з опитаних не зміг відповісти на питання «Які штрафні санкції передбачені за куріння в громадських місцях?» З необізнаністю кіровоградців також планує боротися кіровоградська влада – незабаром в місті з’являться спеціальні наліпки з попередженням, що в цьому місці заборонено курити і що штраф складатиме 85 грн. На міську спецінспекцію покладено зобов’язання узгодити з Кіровським та Ленінським районними відділами міліції спільний графік патрулювання з метою виявлення та належного документування порушень законодавства та рішення Кіровоградської міської ради.

За матеріалами Кіровоградського прес-клубу реформ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool