VIP-вагони Одеської залізниці користуються попитом

Квітень 02, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2357 | Коментарі: 0

Як повідомила «FotoInform (www.fotka.kr.ua)» прес-служба Одеської залізниці,  на Одеській залізниці два VIP-вагони. Такі вагони-салони мають великий конференц-зал, кухню з холодильником та мікрохвильовою піччю, просторе спальне купе та інші зручності. У конференц-залі є м`який куточок, аудіо- й відеотехніка. Залізничники пропонують цю популярну послугу вже впродовж 5 років. У середньому вагон-салон підвищеної комфортності замовляють один-два рази на місяць. Найпопулярніші напрямки — Київ та Львів. Утім, жодних обмежень при виборі маршруту немає, якщо в необхідному напрямку є залізничне сполучення. Для оренди VIP-вагону слід подати заявку на ім`я начальника Одеської залізниці. Вартість такої мандрівки розраховується залежно від маршруту слідування та включає в себе: -    вартість 11 СВ-місць для проїзду визначеним маршрутом згідно з Правилами перевезень; -    оплату оренди згідно з чинним законодавством. Наприклад, поїздка з Одеси до Києва на фірмовому поїзді № 106 «Чорноморець» складає близько 7700 грн.: «чиста» оренда вагону-салону за добу — орієнтовно 1000-1500 грн., а також до цієї суми додається оплата 11 СВ-місць поїзда сполученням Одеса—Київ: 568,49?11=6253,39 грн. Як повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)» окрім того, при надходженні заявок від організаторів масових туристичних поїздок Одеська залізниця призначає додаткові поїзди. Заявки на групові перевезення можна оформити в груповій квитковій касі попереднього продажу на другому поверсі пасажирського вокзалу Одеса-Головна.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool