У зловмисника вилучено пневматичну зброю та електрошокер...

Серпень 11, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1687 | Коментарі: 0

Житель Олександрівського району раніше притягувався до кримінальної відповідальності за угони автотранспорту. Звільнившись із місць позбавлення волі, підозрюваний  попрямував до міста Олександрії, що на Кіровоградщині, та винайняв кімнату для проживання у родички колишнього сусіда по тюремній камері. На новому місці на роботу не влаштувався, і вже невдовзі почав міркувати над тим, як знайти засоби до існування... У поле зору чоловіка потрапили два  магазини.  Пізнього вечора, коли з крамниці вийшов черговий покупець, зловмисник забіг до приміщення та пригрозивши продавцеві зброєю, почав вимагати гроші. Однак його наміри потерпіла сприйняла як злий жарт, і навіть взялася виганяти незнайомця з торгівельного приміщення. Аби довести серйозність своїх намірів, чоловік не вагаючись вистрелив їй в обличчя. Боячись подальшої розправи, поранена жінка віддала наявні у касі кошти. Отримавши більше двох тисяч гривень,  нападник втік, однак вже через два дні „навідав” магазин, що знаходився в іншій частині міста. Там йому вдалося збагатитися на половину менше отриманої раніше суми. Не зважаючи на те, що цього разу продавець навіть і не намагалася чинити опору, озвірілий зловмисник  вдарив  жінку по голові рукояткою пістолета. Пошуки підозрюваного тривали кілька днів. Чоловіка затримали працівники патрульно-постової служби та внутрішніх військ у центрі міста Олександрії. При огляді, у нього було виявлено пневматичний пістолет та електрошокер. Своєї провини затриманий не заперечував, при спілкуванні з правоохоронцями зізнався, що за гратами йому живеться зручніше... По даним фактам порушено кримінальні справи, проводиться слідство. Працівники міліції перевіряють причетність затриманого до скоєння подібних злочинів на території сусідніх областей.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool