У школах Кіровоградщини розпочався тиждень знань безпеки життєдіяльності

Квітень 16, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2203 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)» працівники центру пропаганди головного управління МНС України в області, з метою контролю його проведення, спільно з головним спеціалістом управління освіти Кіровоградської міської ради Анатолієм Войним здійснили рейдову перевірку у навчальні заклади обласного центру. Зокрема завітали до загальноосвітньої школи №7 та дитячого садочку №72 “Гномик”. Приємно відмітити, що і педагоги, і діти підійшли з усією серйозністю та відповідальністю до проведення Тижня знань. Так, у школі № 7 ім О.С. Пушкіна для дітей було організовано святкову лінійку та зустріч із рятувальниками МНС, які, до речі, продемонстрували можливості роботи пожежно-рятувального автомобіля, проведення конкурсів та вікторин з тематики безпеки життєдіяльності. А вихованці дитячого садочку «Гномик» влаштували для перевіряючих справжнє театральне дійство: малюки не лише розповідали вірші та відгадували загадки та тематику безпеки життєдіяльності, а й були одягнені у костюми рятувальників МНС. Вихованців цього закладу вже давно навчають правилам безпечної поведінки у такій ігровій формі, аби у майбутньому вони знали як саме треба поводитися у екстремальних ситуаціях. Працівники головного управління МНС у Кіровоградській області постійно приділяють увагу пропаганді безпеки життєдіяльності серед дітей, адже розуміють, що вона є одним із основних напрямків роботи пожежно-рятувальної служби регіону.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool