У Кіровограді відбудеться Великодній благодійний аукціон.

Квітень 02, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2039 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)», Сьогодні у приміщенні художньої галереї Андрія Кадигроба  відбулась прес-конференція, яка була присвячена першому у Кіровограді благодійному аукціону по продажу картин, які безкоштовно надали кіровоградські художники. Усі зібрані гроші від аукціону будуть передані дитячому будинку «Наш дім» Ідея  провести таких аукціон прийшла до Андрія Кадигроба – художника, директора галереї, яку підтримали Кіровоградський обласний художній музей, відділ сім`ї та молоді міської ради, та медіа-група «Весь Кіровоград». На даний час участь в аукціоні беруть 18 робіт, і це ще не все , як вважає Андрій Кадигроба.  В цей кризисний час в державі, дуже добре  переключити людей на щось добре та позитивне.  В художній галереї вже розвішені картини, які будуть приймати участь в аукціоні. Серед іменитих авторів  є і ті , хто тільки починає свій шлях у мистецтві. І дуже добре що люди різних поколінь об’єдналися  для  корисного діла допомогти в такий скрутний час грошима дитячому будинку «Наш дім», який знаходиться в Кіровограді  і є першим в Україні альтернативним дитячим будинком, де проживають півтора десятка дітей-сиріт.18 квітня дитячому будинку виповнюється рік, і  цей аукціон буде приємним  подарунком для дітей – сиріт. «Наш дім» - це 15 дітей, які чекають на нашу увагу, моральну підтримку, зауважила Жанна Січкар, заступник начальника відділу сім її та молоді міської ради. Участь в аукціоні візьмуть близько 20 цінителів мистецтва, меценатів, політиків – людей які небайдужі до долі дітей-сиріт.

Ігор ФІЛІПЕНКО, фото автора.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool