Шоколадний Кубок УЄФА.

Червень 26, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1605 | Коментарі: 0

У міській раді відбулася і прес-конференція з голкіпером “Шахтаря” Андрієм Пятовим, який родом з Кіровограда. Ще до початку прес-конференції навколо футболіста зібралися прихильники та бажаючі сфотографуватися з Андрієм чи то взяти у нього автограф. А далі Володимир Пузаков, міський голова Кіровограда, подякував Андрію Пятову за високу честь презентувати кубок в Кіровограді, повідомляє інтернет-видання «FotoInform»

“Це можливо завдяки тому, що в команді грає вихованець кіровоградського футболу, - відмітив Володимир Пузаков. – Ми б хотіли побачити вас в Кіровограді із суперкубком”. Міський голова також вручив футболісту “Золотий знак” міста Кіровограді першого ступеня та медаль “За заслугу”. А депутат міської ради, Генеральний директор Групи компаній "Формула Смаку" Андрій Табалов вручив Андрію Пятову торт у вигляді кубку УЄФА. Торт виготовили майстрині ВАТ "Паляниця". Робили торт протягом 14 годин, і на приготування шедевра кондитери витратили 10 кг шоколаду, 3 кг суфле, 2 кг згущеного молока та вафлі. Вага виробу склала 15 кг, а висота сягнула більше півметра. Шоколадний Кубок від ТМ «Формула Смаку» поряд із Кубком УЕФА мешканці Кіровограда побачили і на центральні площі міста – площі Кірова! Сам же Андрій Пятов розповів під час прес-конференції, що спостерігає за розвитком кіровоградського футболу і щиро радіє з того що він почав відроджуватися. А ще відмітив: “Моїм завданням було привезти кубок УЄФА до Кіровограду, моєї Батьківщини. Ще хочу повезти його в Полтаву”. Вже через півгодини після того, як Пятов продемонстрував Кубок УЄФА на площі Кірова, туди ж привезли шоколадну копію Кубку, котру випекли умільці «Формули Смаку». Всі глядачі були у захваті! Було чимало бажаючих сфотографуватися із кубком. Насамкінець Андрій П'ятов подарував шоколадний кубок дітям, які на радощах кричали, що це їхній «Кубок від Формули смаку»!

ШОКОЛАДНИЙ КУБОК УЄФА!

ШОКОЛАДНИЙ КУБОК УЄФА!

В міській раді з шоколадним Кубком УЄФА, фото Ігоря Філіпенка

Генеральний директор Групи компаній "Формула Смаку" Андрій Табалов


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool