Ревізори навчались

Червень 24, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1824 | Коментарі: 0

Ревізори області зібрались для того, щоб обговорити нововведення в роботі своєї служби, а їх останнім часом назбиралось чимало, повідомляє «FotoInform». Відкриваючи нараду начальник контрольно-ревізійного управління нашої області Таліна Василівна Дзеркаль наголосила на тому, що, не зважаючи на кризові явища в економіці України, органи ДКРС лишаються авторитетною службою, діяльність якої повинна бути направлена на забезпечення дотримання фінансово-господарської дисципліни в країні. Саме з цією метою в Україні впроваджується новий вид державного фінансового контролю – операційний аудит. Це нововведення полягає в тому, що на деяких державних об’єктах (в основному в цей перелік входять установи Мінпаливенерго та Мінтрансзв’язку) будуть працювати аудитори, що контролюватимуть найбільш ризикові господарські операції. Такий «стаціонарний» ревізор має аналізувати розрахунки даної установи та негайно реагувати, якщо буде виявлено порушення. Операційний аудит - головне, але не єдине нововведення у роботі контрольно-ревізійних органів. На нараді-семінарі обговорили оновлену методику перевірки державних закупівель, а саме процедури проведення тендерних торгів (до речі, за результатами минулого року наше управління входило в число кращих по роботі в цьому напрямку), зміни у порядку оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення та багато інших питань. Ревізори поділились досвідом проведення контрольних заходів та поспілкувались на найбільш актуальні теми економічного сьогодення України.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool