Ремонт Кіровоградських доріг у розпалі!

Червень 12, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1705 | Коментарі: 0

Які роботи уже виконані, які ще дороги будуть відремонтовані нинішнього року, розповів начальник відділу будівництва та благоустрою департаменту житлово-комунального господарства міської ради Геннадій Юдін, повідомляє «FotoInform». – На даному етапі комунальне підприємство з утримання шляхів виконує роботи щодо поліпшення покриття дороги, що з’єднує Стару Балашівку та Лелеківку, – повідомив Геннадій Дмитрович. – Це грунтова дорога, тому її треба відгрейдерувати, вирівняти та відсипати. Також готують для асфальтування вулиці Пролетарську та Кірова. Ремонтними роботами займається і ТОВ «Унідор». Його техніку можна побачити на вулицях Шумілова та Чернишевського. Незабаром розпочнуться асфальтування тротуарів на вулиці Дзержинського та ямковий ремонт вулиці Соціалістичної та Панфіловців. Приватне підприємство «Диск» продовжує роботи на Старій Балашівці неподалік ЗОШ № 15 – на вулицях Козака Сулими, Брестській, Казанській. Триває підготовка до ремонту асфальтного покриття по проспекту Винниченка. Ця автомагістраль буде полагоджена капітально з частковою заміною бордюрів. Тендер на проведення цих робіт виграло підприємство ТОВ «Дорстрой». Загалом же на реконструкцію цього проспекту буде витрачено близько трьох мільйонів гривень. Словом, усі роботи проводяться згідно з цьогорічними галузевими програмами, а саме: будівництва та реконструкції і ремонту доріг, розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою міста. Згідно з цими програмами на капітальний ремонт проспекту Винниченка, вулиць Повітрянофлотської, Джерельної, Єгорова, Мотокросної, Пролетарської, Декабристів, Волкова, транспортної розв’язки по вулиці Жовтневої революції та головних магістральних напрямків міста – вулиць Московської, 40 років Перемоги, Родімцева, Мурманській та Героїв Сталінграда загалом буде використано майже дев’ять мільйонів гривень. На поточний ремонт доріг спрямуємо п’ять мільйонів 320 тисяч гривень. Варто відзначити, що на поліпшення дорожнього покриття, як уже зазначалось, від Старої Балашівки до Лелеківки витратимо 170 тисяч гривень, а на ремонт тротуарів на вулицях Дзержинського, Червонозорівській, Пашутінській, Леніна , Преображенської, Паризької комуни, провулку Дем’яна Бєдного – 250 тисяч гривень.

За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool