Проти начальника міського ДАІ порушили кримінальну справу!

Липень 30, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1545 | Коментарі: 0

Згодом за цією ж статтею слідчим міліції порушено справу відносно Володимира Новошицького за фактом умисного спричинення ним тяжких тілесних ушкоджень Крилову, пред’явлено останньому обвинувачення за ч.1 ст.121 КК України та судом щодо обвинуваченого обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Оскільки цей конфлікт набув широкого розголосу та резонансу прокурором області було прийняте рішення для об’єктивного та неупередженого розслідування цієї кримінальної справи, встановленню всіх обставин події передати матеріали справи для подальшого розслідування до прокуратури міста Кіровограда. По справі дано чіткі вказівки, складено детальний план розслідування, опитувалися свідки події, призначено судово-медичні експертизи з метою встановлення характеру та тяжкості тілесних ушкоджень у Крилова і Новошицького. Прокуратура області поставила завдання розібратися у справі та дати принципову оцінку як діям громадянина Новошицького, так і діям Крилова. Учора стали відомі результати судово-медичної експертизи ушкоджень Крилова. Згідно висновку експерта Крилову спричинені не тяжкі, а легкі тілесні ушкодження, які викликали короткочасний розлад здоров’я. Відповідно, дії Новошицького підлягають під кваліфікацію за ч.2 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті не передбачає покарання у вигляді позбавлення волі, а тому прокурором міста Кіровограда змінено Новошицькому запобіжний захід з тримання під вартою на підписку про невиїзд та перекваліфіковано злочин з ч.1 ст. 121 на ч.2 ст. 125 КК України, про це інтернет-видання «FotoInform», повідомила прес-служба прокуратури області. Окрім того, прокурор міста Кіровограда 29 липня 2009 року порушив кримінальну справу відносно начальника ВДАІ з обслуговування м. Кіровограда Олександра Крилова за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень). Обидві кримінальні справи знаходяться у провадженні слідчого прокуратури міста Кіровограда, розслідування яких перебуває на контролі прокуратури області.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool