Позиція керівництва УМВС в області категорична та принципова

Квітень 23, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1859 | Коментарі: 0

Тому з усіма явищами протиправних дій з боку співробітників ОВС Кіровоградщини керівництво УМВС в області веде рішучу боротьбу. Так, з початку поточного року вжито низку заходів щодо недопущення фактів приховування від реєстрації інформації про злочини та покращання роботи міліції із захисту конституційних прав громадян. Зокрема здійснено планові перевірки стану обліково-реєстраційної дисципліни в окремих міськрайорганах та галузевих службах Управління та проведено роботу щодо усунення виявлених недоліків. Загалом протягом першого кварталу поточного року органами внутрішніх справ області виявлено 77 порушень вимог наказу МВС України щодо контролю за станом обліково-реєстраційної дисципліни в МВ-РВ та підрозділах внутрішніх справ, із них 12 фактів укриття повідомлень кримінального змісту від реєстрації. Безпосередньо Управлінням видано 23 накази про притягнення до дисциплінарної відповідальності 24 працівників міськрайвідділів та 7 працівників з числа апарату УМВС, які допустили порушення порядку реєстрації та вирішення інформації про злочини. Позиція Міністерства внутрішніх справ та керівництва Управління з даного питання залишається категоричною та принциповою. За словами начальника УМВС в області Василя Плавюка, ця робота і надалі знаходитиметься на особливому контролі, а винні, незалежно від займаної посади, понесуть заслужене покарання аж до звільнення, повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)». За «телефоном довіри» УМВС в області: (0522) 24-73-47 громадяни можуть повідомити інформацію про усі випадки неправомірних дій з боку працівників міліції. За кожним таким зверненням буде проведено ретельну перевірку, а винних – притягнуто до відповідальності.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool