Потенційні кіровоградські правопорушники відвідають дитячий табір

Липень 08, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1887 | Коментарі: 0

За даними статистики, кожен 8-9 злочин в країні здійснюється неповнолітніми. Близько 11% осіб, що беруть участь при скоєнні злочину – неповнолітні. Кількість підлітків, що вчинили злочин вдруге, збільшується з кожним роком. Причин для росту цих цифр є багато. Можливо не зовсім дієвими є методи профілактичної роботи з дітьми та відсутність ефективної системи ре соціалізації підлітків які скоїли злочин вперше. Для зміни такої ситуації, вперше громадськість та влада об’єднали свої зусилля впровадивши рух «Роял Рейнджерс Юкрейн», повідомляє інтернет-видання «FotoInform». З 1 по 10 серпня 2009р. На території Онікеєєвського лісництва, в наметовому містечку буде проводитися табір «Роял Рейнджерс Юкрейн». Напрямок «Роял Рейнджерс» вже з1999р.діючи в Україні, позитивно вплинув на велику кількість дітей та підлітків. Адже ця програма системного оздоровлення призначена для дітей13-16 років, що мають девіантну модель поведінки, схильність до вживання наркотичних препаратів, дітей із малозабезпечених сімей та дітей груп ризику. Дана методика проведення літнього оздоровлення покликана до вияву та посилення внутрішньої мотивації підлітків до позитивних змін моделі поведінки та мислення, а також розвитку життєво – важливих навичок для становлення підлітка в соціумі, як особистості. Ефективність даної методики проведення табору реалізується через динамічні та різноманітні форми роботи із дітьми. Діти набувають корисні вміння та навички в різних сферах життя: туризм, краєзнавство, основи безпеки. Вчаться працювати в команді, розвивати комунікабельність та вміння нести відповідальність. В основу даної програми покладені загальні принципи виховання та розвитку в чотирьох сферах: фізична, духовна, соціальна та психоемоційна. Надзвичайно важливим є те, що дитячий рух «Роял Рейнджерс Юкрейн», успішно вирішує серйозне питання соціального самовизначення випускників програми, допомагаючи дітям виявити свої здібності і таланти, адже із досвіду працюючих в цій програмі фахівців, 90% випускників займають активну позицію в житті. А так, як програма направлена ще й на духовно-моральний розвиток особистості дитини, то золотим правилом руху є: «як бажаєте щоб вам вчиняли люди, тож ви так вчиняйте їм» Розрахована дана програма на 10 днів. Цього року, окрім запланованого, організатори вирішили також включити до програми проведення тренінгів семінарів з прав людини для дітей. Проведення даного заходу стає можливим при підтримці: управління департаменту з питань виконання покарань, головного управління міністерства з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області, Кіровоградське обласне управління лісового та мисливського господарства, Християнської церкви «Відродження», Дитячої екологічної організації «Флора» та молодіжної скаутської організації «Роял Рейнжерс Юкрейн» Тож, усіх небайдужих організатори закликають до співпраці. За більш детальною інформацією звертайтеся : Ніл Плохов (керівник проекту), тел.. +38 (0522) 27-13-90, +38 (093) 9943382 Юлія Бочарова-Туз

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool