Пересувна виставка до Дня Перемоги.

Травень 08, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2447 | Коментарі: 0

8 травня 2009 року в Кіровоградському обласному шпиталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни з нагоди 64-ої річниці  Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками проведено пересувну виставку «Переможна весна». В експозиції були представлені роботи художників-земляків, а саме:  В.О.Федорова (1920-1986) – «Портрет К.Є.Ворошилова», «Портрет І.В.Сталіна» та «Портрет полковника С.Калєхова» (учасника визволення м. Кіровограда). Голова Кіровоградської обласної організації  Національної спілки художників України, народний художник України  М.В.Надєждін (1935 р.н.) представлений картиною «Партизанський край. с. Красногірка». Адже в цьому районі діяли партизанські загони. Учасник Великої Вітчизняної війни, художник Л.Я.Корнєєв (1922 р.н.) присвятив свою роботу Дню  Перемоги. Доповнювали  виставку чудові натюрморти В.С.Середенка (1936-2006) «Квіти» та О.В.Коломієць (1964) «Березень», які оспівують красу весняної природи. Ветерани війни та люди похилого віку висловлювали щиру вдячність за можливість переглянути картини і за привітання зі святом Перемоги.

Дмітрієва Леся Петрівна – екскурсовод І категорії відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool