Олександрія відсвяткувала своє 263-річчя разом з губернатором

Червень 02, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1415 | Коментарі: 0

263-річницю Олександрія зустрічала низкою культурних та спортивних заходів, які проводилися протягом передсвяткового тижня. Завершили ж його урочистості у Палаці культури «Світлопільський», а потім на центральній площі міста, повідомляє «FotoInform». До Палацу культури організатори свята запросили почесних громадян міста, ветеранів-визволителів Олександрії, колишніх міських голів, представників трудових колективів, учительства, медиків, чимало молоді, багатодітні родини, активістів місцевого самоврядування, громадських організацій. Вітаючи олександрійців із Днем міста міський голова Олександрії Олексій Скічко оголосив, що рішенням міської ради звання «Почесний громадянин Олександрії» у нинішньому році удостоєні Василь Моцний – голова облдержадміністрації, Василь Горобець – колишній керівник підприємства «Олександріяважбуд», а також Почесне звання (посмертно) присвоєно Людмилі Мірошниченко, яка до трагічної загибелі була активним профспілковим лідером. Приймаючи високу нагороду олександрійської громади Василь Моцний щиро подякував усім за велику довіру і зазначив: «Олександрія для мене просто рідний куток, спогади про юність, молоді роки. Це – моє становлення як людини, фахівця, керівника. Я знаю закритими очима кожну вулицю, напевно, кожне дерево. Я не зплутаю дух, ритм міста ні з яким іншим, бо він глибоко у моєму серці». Під час святкування Дня міста стало відомо, що дві олександрійки народили немовлят: хлопчика і дівчинку. Василь Моцний встиг придбати двом щасливим родинам дитячі коляски, а потім запросив на сцену ще одну маму, але вже героїню: матері 7 дітей Олені Вікторівні Перевертайло голова облдержадміністрації вручив державну нагороду «Мати-героїня» та подарував пральну машину-автомат. Іще 5 пральних машин-автоматів і чимало солодощів, подарунків, футбольних м’ячів отримали від голови облдержадміністрації багатодітні родини, які прийшли вже увечері на святкову центральну площу Олександрії. Але найгучніші оплески від олександрійців на площі Василь Моцний отримав, коли до сцени приїхав новенький автомобіль «Швидка допомога». Звертаючись до олександрійців Василь Моцний зауважив, що бажає своїм землякам міцного здоров’я і процвітання, а машина нехай побільше доставляє жінок до пологових будинків. Під час свята гарні подарунки – сучасні спортивні велосипеди отримали у подарунок від Василя Моцного і олександрійські велокросмени.

За матеріалами Кіровоградської ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool