Оголошено конкурс «Кращий волонтер»!

Червень 03, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1624 | Коментарі: 0

Як повідомив директор центру Олег Краснокутський, такий конкурс має на меті сприяння розвитку волонтерського руху, створення  позитивного  іміджу діяльності  волонтерів  в  реалізації соціальних проектів та підтримку діяльності волонтерських загонів міста, повідомляє «FotoInform».  До участі у конкурсі запрошуються волонтери центрів соціальних служб, закладів освіти та членів громадських організацій, благодійних фондів, в статутах яких передбачена волонтерська діяльність Пропозиції на участь кандидатів у конкурсі направляються до 1 липня 2009 року до конкурсної комісії за адресою: м. Кіровоград, пров.Будьонного, 3, к.207, т.320478, 320479, E-mail: kmtcsssdm@gmeil.com., Кіровоградський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Переможці конкурсу удостоєні честі бути представленими на міській Дошці Пошани. З положенням про конкурс можна ознайомитись тут.

За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool