Одеська залізниця побудує другу залізничну гілку на дільниці Долинська—Миколаїв

Березень 26, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2252 | Коментарі: 0

Як повідомила  «FotoInform», прес-служба Одеської залізниці,на напрямку Долинська—Миколаїв передбачено побудувати 52,3 км другої колії, замінити 48 стрілочних переводів, а також реконструювати горловини на 7 станціях, капітально відремонтувати 9 переїздів та побудувати 9 посадочних платформ. Окрім будівельних робіт, Одеська залізниця також планує модернізувати колію та привести смугу відведення в належний естетичний стан. Так, на перегоні Новий Буг—Новополтавка передбачено будівництво 16 км другої колії. Також планується капітально відремонтувати переїзд на 139-му кілометрі. Найбільший обсяг робіт з реконструкції горловин передбачено виконати по станції Горохівка: в обох горловинах цієї станції планується переключити існуючу колію на другу колію. Також буде укладено 13 стрілочних переводів. Будівництво другої залізничної гілки Долинська—Миколаїв має підвищити пропускну спроможність вантажних перевезень. Так, у 2008 році пропускна спроможність напрямку складала 10 пар вантажних поїздів, після модернізації ж за прогнозами фахівців вона збільшиться на сім пар вантажних поїздів. До того ж реконструкція напрямку Долинська—Миколаїв дозволить підвищити швидкість поїздів і стане першим етапом електрифікації цієї дільниці, що дасть можливість суттєво економити паливо та зменшити негативний вплив на екологію. Роботи планується виконати до червня 2009 року.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool