Найкращі читачі Кіровоградщини-2009

Березень 30, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1685 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform (Кировоград)», Це стало відомо під час регіонального фіналу конкурсу, який відбувся 26 березня в Обласній бібліотеці для дітей імені А.Гайдара. Ольга та Владислав показали найкращі результати у літературних змаганнях на інтелект і кмітливість та вибороли право представляти Кіровоградщину на великому пізнавально-розважальному фестивалі дитячого читання “Книгоманія-2009”, який відбуватиметься на початку травня у Львові. Тоді на найкращих юних читачів Кіровоградщини чекатимуть незабутні зустрічі з іншими книгоманами з усіх областей країни, з відомими письменниками та музикантами, цікаві літературні ігри та, ясна річ, призи та подарунки! Традиційно юних читачів підтримав і колектив медіа-групи «весь Кіровоград», яка підготувала спеціальні призи, які отримали Віталій Гаєвський з Олександрівки та Ольга Пустовойтенко з селища Новий Стародуб Петровського району. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів усім конкурсантам у майбутньому!

по матеріалам «весь Кіровоград»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool