Найбільш резонансні злочини та події в Кіровоградській області з 3 по 6 квітня 2009 року

Квітень 08, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1655 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform (www.fotka.kr.ua )», Працівниками Новоукраїнського РВ УМВС в області затримано жителя одного з сіл району, 1973 року народження, який відкрито заволодів мотоциклом  односельчанина, 1962 року народження. Співробітниками Знам’янського МВ УМВС в області було встановлено, що житель одного з сіл району, 1983 року народження, проводить незаконні операції з металобрухтом. За місцем проживання підозрюваного було виявлено та вилучено 34 кілграми металобрухту, який він прийняв, не маючи на те відповідних дозвільних документів. Співробітниками Кіровського РВ УМВС в області затримано двох раніше судимих жителів обласного центру, 1988 та 1991 років народження, які відкрито заволоділи мобільним телефоном кіровоградця, 1993 року народження. Встановлено особу зловмисника, який, пошкодивши вікно, проник до помешкання кіровоградця та викрав звідти близько тисячі гривень та цифровий фотоапарат. За підозрою у скоєнні цього злочину співробітниками Ленінського ВМ УМВС в області затримано  раніше судимого жителя обласного центру, 1968 року народження, у якого було частково вилучено викрадене. Працівниками Долинського РВ УМВС в області було затримано непрацюючого місцевого жителя, 1981 року народження,  який незаконно збув 2 мілілітри наркотичного засобу іншому жителю міста. Співробітниками Ленінського РВ УМВС в області встановлено особу зловмисника, який, розібравши стіну гаражу місцевого жителя, 1966 року народження, викрав звідти його мотоцикл. За підозрою у скоєнні цього злочину затримано раніше судимого жителя обласного центру, 1990 року народження, у якого було вилучено викрадений транспортний засіб. Працівниками Олександрійського МВ УМВС в області затримано непрацюючих жителів району, 1988 та 1992 років народження, які, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи мобільним телефоном жителя міста Олександрії, 1954 року народження.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool