Надзвичайні події в Кіровоградській області з 11 по 12 червня 2009 року

Червень 12, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1627 | Коментарі: 0

За минулу добу на території області виникло 5 пожеж сухої трави. Зокрема, на території Миколаївської селищної ради, що у Кіровоградському районі, згоріло 200 кв м, у смт Петрове 270 кв м, на вулицях Казанській, Полтавській та Народній, що в обласному центрі - 50, 100 та 70 кв м відповідно. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 11.06.2009 м.Кіровоград, Кіровський район, вул. Пацаєва: виникла пожежа  10 кв м сміття та поблизу розташованого кузова автомобіля УАЗ-462. Орієнтовна причина -  необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 11.06.2009 Олександрійський район, с.Нова Прага: виявлено мінометну міну та 10 артснарядів часів Великої Вітчизняної війни, знешкодження яких піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУМНС в області запланували на     13 червня поточного року.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool