Надзвичайні події в Кіровоградській області з 10 по 11 березня 2009 року

Березень 11, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1994 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», 10.03.2009 м.Кіровоград, Кіровський район, вул. Мендєлеєва: через порушення технологічного процесу при сушінні виникла пожежа дерев’яних дощок  приміщенні сушильної камери. 10.03.2009 Голованівський район, смт Побузьке: внаслідок необережного поводження господаря з вогнем виникла пожежа 20 кв м домашніх речей у житловому будинку. 10.03.2009 м.Кіровоград, Ленінський район, вул. Аджамська: підрозділом аварійно-рятувального загону спецпризначення головного управління МНС в області надано допомогу пенсіонерці по вилученню її бичка з каналізаційного колодязя. 10.03.2009 м.Світловодськ: підрозділом пожежно-рятувальної служби міста надано допомогу жінці по відкриванню дверей її квартири.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool