Начальник Одеської залізниці Ілля Левицький вшанував пам’ять Георгія Кірпи

Липень 21, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1714 | Коментарі: 0

У цей день йому виповнилось би 63 роки. У заході взяли участь генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк, керівники залізничної галузі, зарубіжні гості, представники місцевої влади. Приїхав вшанувати пам’ять Георгія Кірпи і начальник Одеської залізниці Ілля Левицький, про це інтернет-видання «FotoInform» повідомила прес-служба Одеської залізниці. Поклавши до пам’ятника Георгія Кірпи квіти від працівників Одеської залізниці, Ілля Левицький відзначив вагомий внесок колишнього міністра транспорту та зв’язку України в розвиток Одеської залізниці. «Георгій Миколайович сприяв розвитку інфраструктури припортових станцій — третьому в’їзду в Іллічівський морський торговельний порт, будівництву дільниці швидкісного руху від Миронівки до П’ятихаток, зведенню вокзалу станції Роздільна, а також зробив чималий внесок у розвиток медичних закладів залізниці», — сказав Ілля Левицький. Довідка Георгій Миколайович Кірпа народився 20 липня 1946 року в селі Клубівка Ізяславського району Хмельницької області. Після навчання в Харківському інституті інженерів залізничного транспорту почав працювати черговим по станції Чоп Львівської залізниці. За роки плідної праці досягнув посади міністра транспорту та зв’язку України — генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України. Під його керівництвом було реалізовано такі масштабні проекти, як будівництво автобану Київ—Одеса, запровадження швидкісного залізничного руху, початок будівництва автомобільно-залізничного переходу через р.Дніпро, реконструкція та зведення вокзалів і багато іншого.

Начальник Одеської залізниці Ілля Левицький вшанував пам’ять Георгія Кірпи


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool