На Кіровоградщині змінюють підхід до фізвиховання молоді

Червень 17, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1984 | Коментарі: 0

Одним із шляхів вирішення даної проблеми є розбудова мережі Шкіл сприяння здоров’ю, яка триває на Кіровоградщині упродовж останніх років. Про це на прес-конференції в ОДА повідомив начальник обласного управління фізичного виховання та спорту Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Олександр Шевченко. Освітні заклади сприяння здоров’ю створені майже у всіх містах і районах області. Зокрема, у Гайворонському районі функціонує 6 вказаних закладів, у Маловисківському та Долинському районах – по 3 заклади у кожному. Серед запропонованих Олександром Шевченком заходів щодо удосконалення системи фізичного виховання дітей та молоді такі: проведення у серпні-жовтні щорічного медогляду школярів; введення у навчальних закладах, де кількість учнів складає більше 200 осіб, посади інструктора з фізичного виховання; введення у школах посади медичної сестри (до 400 учнів) та лікаря (до 1000 учнів); розподіл студентів на фізкультурні групи з урахуванням їх готовності до фізичних навантажень.

За матеріалами Кіровоградської ОДА, фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool