На Кіровоградщині затримано службовця за підозрою у отриманні хабара

Червень 05, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1451 | Коментарі: 0

Як зазначив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Середа, за проведення процедури санації (здійснення системи заходів для попередження банкрутства чи підвищення конкурентоспроможності) підприємства з подальшою його ліквідацією на користь  одного із товариств з обмеженою відповідальністю та сприяння у перемозі при проведенні аукціону, службовець вимагав і отримав від заступника директора даного товариства хабар у розмірі 30 тисяч доларів США. Під час передачі коштів працівники міліції затримали арбітражного керуючого в приміщенні його офісу. Районною прокуратурою за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). В даний час підозрюваний знаходиться під вартою.

ВЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool