На Кіровоградщині вилучено більше 5 тонн курятини, що транспортувалась через територію регіону без дозвільних документів.

Червень 15, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1727 | Коментарі: 0

При перевірці також з’ясувалося, що у них відсутні оригінали супровідних документів встановленого зразка, а наявні лише ксерокопії ветеринарних свідоцтв. Номери технічних умов не відповідають наявному товару - м’ясу курей, а ковбасним виробам.  Про це  «FotoInform» повідомила ВЗГ УМВС України в Кіровоградській області. У ході подальшої перевірки працівникам міліції були представлені незавірені штампами та печатками лікаря ветмедицини якісні посвідчення, за якими, товар начебто транспортувався до військових частин двох сусідніх областей. В даний час працівниками міліції направлено запити для проведення зустрічних перевірок до інших зацікавлених служб щодо вирішення питання про подальше використання або утилізацію продукції. Вартість вилученого м’яса птиці становить більше 50 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка і лабораторне дослідження якості та безпечності харчової продукції.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool